Biografie

Al ver voor de middelbare school begon de interesse voor muziek bij Deejay KB, ook wel Kevin Berkhof, te groeien. Misschien was het al wel bij zijn geboorte in 1982?

Op de middelbare school, het Oranje Nassau College (ONC) te Zoetermeer, draaide Kevin veel klassenavonden en feestjes bij de klasgenoten thuis. Niet veel later is het gelukt om bij de leerlingenvereniging (ELVONC) te komen om daar vervolgens naast licht- en geluidstechnicus ook af en toe te DJ-en. De feesten op het ONC leefden op, maar er kwam natuurlijk ook een einde aan de tijd op deze school…

Kevin startte bij de Boerderij (poppodium) als lichttechnicus en ging niet direct verder als DJ, totdat hij Joost van der Togt ontmoette. Gedreven door muziek gingen zij verder metAllround Drive In Show. Met deze drive-in draaide Kevin op veel verschillende feesten, waaronder bruiloften, verjaardagen, kinderfeesten en bedrijfsfeesten, waarbij entertainment hoog in het vaandel stond.

Filmstrip

Op een schoolfeest van het ONC in discotheek Amphion werd Kevin gevraagd om daar te komen draaien tijdens de ‘Partynight’ op donderdagavond. Later kwamen ook de bekende verjaardagsparties bij. In Amphion had draaide Kevin vaak samen met DJ Fab (Fabian). Helaas werd Amphion na een paar maanden daar draaien verkocht en verhuisden Fabian en Kevin mee naar Estupendo Plaza. Dit bleek niet echt binnen de verwachtingen te liggen die van te voren geschept waren, maar op dat moment kwam er precies een nieuwe uitdaging kijken!

Deejay KB start in de Alpen Express (voorheen Spoor 3), waar ook DJ Fab, DJ Ferry en DJ Matthisima werken. Het is hier iedere avond één groot feest met de grootste apres-ski hits en het meeste entertainment. Oorspronkelijk zou deze ‘klus’ voor 9 weken zijn, maar door het succes wordt Spoor 3 blijvend omgetoverd tot de Alpen Express On Tour. Daarnaast start Deejay KB, via DJ Ferry, ook in Het Biggetje (Apres-ski café) en Het Huis van Oranje in Leidschendam. In het Huis van Oranje (HVO) neemt KB vooral de Disco Light avonden voor zijn rekening, waarbij soms wel 800 12 tot 15 jarigen helemaal los gaan!

Filmstrip

Naast de redelijk vaste draaiplekken Alpen Express (later: Het Brouwhuis), Het Biggetje en Het Huis van Oranje, draait Kevin ook op veel bedrijfsfeesten, bruiloften, kinderfeesten, verjaardagen, in strandtenten en zelfs op exclusieve locaties zoals in de Tweede Kamer! Hierbij wordt, indien gewenst, ook licht- en geluidsapparatuur geleverd. Na sluiting van het Brouwhuis, werkt Kevin nog een tijd in de Heeren van Veur (Leidschendam), waarna hij besluit voorlopig niet meer op een vaste draaiplek te werken. Voordeel hiervan is dat hij op veel verschillende feesten draait en dus heel allround is geworden.

In de afgelopen jaren heeft Kevin op veel verschillende plaatsen in Nederland gedraaid, zowel op bruiloften, kinderfeesten, bedrijfsfeesten en in diverse horeca. Zo draaide hij in 2012 en 2013 vaak in Grandcafe Vrienden te Zoetermeer en in 2014/2015 ook in Clooney. Horeca, bedrijfsfeest, bruiloft of kinderfeest? Deejay KB is de DJ die je zoekt!

Wil je weten waar Deejay KB nog meer gedraaid heeft? Check de referenties hieronder!

Vergeet niet dat Kevin ook inzetbaar is voor presentaties, (kinder)entertainment en nog veel meer! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Referenties

Verschillende discotheken en feestcafées, waaronder:
– Discotheek Locomotion, Zoetermeer
– Discotheek Huis van Oranje, Leidschendam
– Discotheek NOX, Almere
– Discotheek Outland, Rotterdam
– Discotheek Estupendo Plaza, Zoetermeer
– Feestcafé Alpen Express, Zoetermeer
– Feestcafé Brouwhuis, Zoetermeer
– Feestcafé Het Biggetje, Leidschendam
– Het Feest van Sinterklaas, Den Haag
– Café Heeren van Veur, Leidschendam
– Grand-Café Byblos, Den Haag
– Grand-Café Vrienden, Zoetermeer
– Clooney, Zoetermeer
– Club Seven, Den Haag
– Jay Jay’s Bar, Wateringen

Strandtenten, zalencentra, zwembaden etc:
– Oscars, Scheveningen/Den Haag
– Billabong Beach, Scheveningen/Den Haag
– Friends, Kijkduin/Den Haag
– Renbaan Duindigt, Wassenaar
– Aquapark Keerpunt, Zoetermeer
– Brasserij, Delft
– Ballorig, Zoetermeer
– Madurodam, Den Haag

Bedrijven/clubs/stichtingen:
– CDA Tweede Kamerfractie, Den Haag
– INHOLLAND, Den Haag
– RESPECT Zorggroep Scheveningen, Den Haag
– Stadsgehoorzaal Vlaardingen
– Aker Kvaerner, Zoetermeer
– Riksja, Leiden
– Vestia, Zoetermeer
– Reclassering, Den Haag
– IJsselcollege, Capelle a/d IJssel
– Prinses Margrietschool, Zoetermeer
– Prinses Amaliaschool, Zoetermeer
– Oranje Nassau College, Zoetermeer
– Snowworld, Zoetermeer
– Doedijns, Waddinxveen
– NCRV, Hilversum

Evenementen:
– Vlietpop, Leidschendam
– Oranjebeats, Zoetermeer
– Pleinfeest, Zoetermeer

Diverse verjaardagen, kinderfeesten, bruiloften, enz.

In november en december is Kevin a.k.a. Swingpiet ook te vinden op veel Mega Sintshows. Check voor meer info: www.swingpiet.nl